PUBLICITETNje 37 vjecar nga Kosova i cili ishte ne kerkim nderkombetar pas kapjes ne Zvicer eshte ekstraduar ne Shqiperi per te vuajtur nje denim me 20 vjet burgimbr
br
Osman Korpuzi 37 vjec nga Sedllava e Kosoves ishte shpallur ne kerkim nderkombetar ne zbatim te vendimit te Gjykates se Shkalles se Pare per Krimet e Renda Tiranebr
br
Kjo gjykate ka denuar Osman Korpuzin me 20 vjet burg per vrasje me paramendim e kryer ne bashkepunim e mbetur ne tentativebr
br
Nga Zyra Qendrore Interpol Tirana u be e ditur se Korpuzi ishte nje prej 16 te pandehurve te Bandes se Durresit Ai ishte akuzuar edhe per prodhim dhe mbajtje pa leje te armeve luftarakenoaalbr
br
Pretenca burg perjete Lulzim Berishes

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix