Nje zyrtar i larte gjerman thote se bankat gjermane jane gati te kontribuojne per paketen e ndihmave per Greqine.


Sot Ministri gjerman i Financave Volfgang Shojbel tha se disa banka gjermane jane te gatshme te japin hua te reja per Greqine ne vend qe te kerkojne pagesat e menjehershme te kesteve qe kapin miliarda dollare.


Plani u njoftua pas konsultimeve mes qeverise gjermane dhe bankiereve kryesore.