brbrKryetari i PD-se Lulzim Basha ka akuzuar kryeministrin Rama se ka perkeqesuar cdo aspekt te jetes se shqiptareve Gjate kuvendit zgjedhor te deges se PD-se ne Elbasan Basha theksoi se mungesa e shpreses me kete mazhornace eshte togfjaleshi qe po shoqeron qytetaret Basha theksoi se ne vend eshte rritur ndjeshem pasiguria per jetenbr
Perkeqesim ne rend perkeqesim ne siguri perkeqesim ne ekonomi mekje ngrice asnje drite ne fund te tunelit Mungesa e shpreses eshte togfjaleshi me i shpeshte ne gojen e te rinjve te Elbasanit dhe te gjithe Shqiperise Ku sipermarrja eshte ne goditje te vazhdueshme te taksave me te larta dhe te pasigurise ligjore ndjehet ne kufinjt e mbijeteses dhe te falimentimit dhe po derdh ne rruge te papune cdo dite ku numri i vrasjeve i tentativave per vrasje i grabitjeve i sulmeve kunder jetes dhe prones se qytetareve eshte rritur muaj per muaj krahasuar me muajt pararendes te vitit 2013 vit i veshtire sepse ishte vit elektoral tha Bashabr
Sipas Bashes opozita do tu pergjigjet emerimeve ne postet drejtuese te personave te inkriminuar me zgjedhje te njerezve te perkushtuar brbr
br