brbrNga fshati Shtyllas ne Fier kryetari i Partise Demokratike Lulzim Basha ka akuzuar serish qeverine Rama duke e quajtur te shkeputur nga realiteti i permbytjeve ne Shqiperine e Jugut Duke degjuar ankesat qe vete banoret ngriten Basha i ka kerkuar kryeministrit qe te lere shfaqjet televizive ne magazina ushqimore dhe te shpall gjendjen e emergjences Sipas banoreve per shkak te reshjeve te shumta dhe permbytjeve qe zgjaten nje jave u jane demtuar shume ne te mbjella dhe ne bageti Edhe ne kete zone Partia Demokratike shperndau ndihma kryesisht ushqim per bagetite Pas fshatit Shtyllas kreu i Opozites vizitoi banoret e goditur nga fatkeqesia te fshatrave Rreth Bocove etj te komunes Levanbrbr
br