e Shtune 26 Janar 20131153 ampDuke iu referuar toneve nacionaliste te kryeministrit kreu i PS-se Edi Rama tha se bashkimi i shqiptareve nuk mund te konceptohet permes mjeteve dhe rrugeve te se shkuares Sipas tij sot jetojme ne nje bote te re dhe do te humbnim miqte tane me te mire SHBA-te dhe aleatet tane natyral Bashkimin Evropianp
pPor ne fjalen e tij kryesocialisti beri nje pasqyre te punes qe qeveria e neserme e tij do te beje ne bashkepunim me qeverine e Kosoves gjera te cilat sipas tij qeveria e sotme pati 8 vjet kohe per ti bere dhe nuk beri asgjep
pRama tha se socialistet kane nje plan te shpallur dhe ne duam te punojme me qeverine e Kosoves per sigurine energjetike Kjo qeveri pati tete vjet por nuk beri asgje qe sot Kosova te kishte pavaresine energjetike nga Serbiap
pDo te punojme per sistemin arsimor qe ju kishit 8 vjet per ta bere dhe bete se fundi vetem nje abetare me gabime  si dhe per sovranitetin ushqimor Rama tha se do te punoje bashke me qeverine e Kosoves per paketen e perbashket turistike per te cilen tha se Berisha kishte 8 vjet per ta bere dhe e vetmja  gje qe beri ishte Ruuga e Kombit pavaresisht se edhe Berisha tregoi se per parane edhe flamurin e beni  thesp
pp
Rama Jemi fitues Duhet te nxisim pjesemarrjen ne zgjedhje dhe te mbrojme voten me 23 qershor