Beqja Borxhi publik po rritetE hene 04 Shkurt 2013 1905

p styletext-align justify Beqja Borxhi publik po rritetPartia Socialiste akuzon qeverine per rritje te borxhit publik ne kushtet kur sipas sekretarit per programim ne PS Ilir Beqja Shqiperia ka raportin me te keq te borxhit publik me te ardhurat tatimore dhe ka deshtuar ne mbledhjen e te ardhura per vitin 2012Duke replikuar me kryeministrin Berisha Beqja tha se propozimi i PS per taksimin e ndershem eshte ajo cka u nevojitet shqiptareve dhe bizneseve qe dita-dites po falimentojne ne vendp
p styletext-align justify p
p