Berat 26 qershor 2016 NOAal - Tre persona punonjes te deges doganore ne Berat jane arrestuar ne pasi akuzohen per kontrabandebr
br
Mesohet se ne pranga jane vene Evis Plaku 29 vjec banues ne Berat me detyre ish kryetar i Deges Doganore Berat Akion Hysi 30 vjec banues ne Berat me detyre doganier regjimi dhe akciz ne Degen Doganore Berat dhe Dhame Xhamballo 55 vjec banues ne Berat me detyre doganier i vlersimit ne Degen Doganore Beratbr
br
Ndalimi ndaj ketyre personave u be pasi Gjykata e Rrethit Gjyqesor Berat ka vendosur masen e sigurise Arrest me burg per vepren penale Kontrabanda nga punonjes qe lidhen me veprimtarine doganore e kryer ne bashkepunimblnoaalbr
br
Komentoni mbi kete lajm me poshte Nese keni dicka per te raportuar mbi kete teme na shkruani tek prnoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix