Dasmoret e dehur rendshem nga alkooli jane grindur midis tyre nderkohe qe jane konfrontuar edhe me forcat e policise.

Pas kesaj kater dasmore kane perfunduar ne prangat e policise nderkohe qe ishin te dehur. Keshtu jane arrestuar Myslym dhe Besim Xherimeja 17-vjecari me inciale J.Xh dhe Pelivan Peshtanaku 49 vjec.

Por ngjarja s8217ka perfunduar ketu pasi dy prej dasmoreve kane perfunduar ne spital pasi moren plage gjate perleshjes dasmore. Tashme ata po marrin ndihmen mjekesore nga mjeket. /S.Lleshi/2010-10-22 1704