Kryeministri Sali Berisha ka deklaruar pas kthimit nga Strasburgu se ne tavolinen e bisedimeve me kreun e PS-se, Edi Rama, te gjithe te pranishmit ishin per respektimin e kushtetutes se vendit.

“Te pranishmit ne darke ishin te vendosur per respektimin e Kushtetutes dhe kerkuan zgjidhjen e problemit brenda kuadrit ligjor”, eshte shprehur Berisha.

“Darka ishte ne sintoni me qendrimet e meparshme te KiE-se”, theksoi kreu i qeverise.