Dy antart e rinj t Gjykats Kushtetuese Altina Xhoxhaj dhe Bashkim Dedja bn sot betimin prpara Presidentit t Republiks Bamir Topi. N ceremonin zyrtare merrte pjese dhe Kryetari i Gjykats Kushtetuese Vladimir Kristo dhe t tjer antar t ktij institucioni. Pas ekzekutimit t himnit kombtar dhe leximit t formuls s betimit, me dorn mbi Kushtetut antart e rinj bn betimin para Kryetarit t Shtetit, i cili nga ana e tij i dorzoi dekretin e emrimit dhe u uroi suksese n prmbushjen e misionit t tyre n kt funksion t lart e me prgjegjsi n sistemin e drejtsis.