02/02/10 13:00

Ndersa valentina pastron dhe here pas here bisedon me edin te tjeret vazhdojne te flene. Edhe pas nje kohe te gjate me muzike te larte banoret nuk u zgjuan. Pas kesaj Bb ves nje zile alarmi, te larte, per te zgjuar banoret pasi ora tashme eshte 13:00. nga zhurma e bezdisshme banoret me ne fund zgjohen. Megjithate disa te tjere vazhdojne te rrine shtrire dhe te flene.
if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2745(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2745;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=600;
iframe_height=95;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2745("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));