France 11 nentor NOA - Karla Bruni mesa duket eshte ne ne
shenjester te Al Kaedas.Lajmi eshte bere i ditur nga faqja e internetit Pure People
dhe duhet thene se nuk eshte pergenjeshtruar as nga sherbimet sekrete ku keta
te fundit kane shtuar masat e sigurise ndaj ish-supermodeles por edhe per
familjen e saj.

Agjentet e fshehte ne France kane marre informata te
besueshme se Bin Laden nuk ka qene i kenaqur me mbeshtetjen e Sarkozy me
luften ne Afganistan dhe anti-ferexheve. Keshtu mund te themi se jeta per Karla
Brunin nuk do te jete me aq e lehte pasi dhe forcat e sigurise rreth saj jane
rritur se shumti. Mbrojtja do te forcohet per familjen Carla Brunit.r.b/NOA

topsyWidgetPreload urlhttp//www.noa.al/index.php/bota/94-bota/34115-bin-laden-kercenon-karla-brunintitleBin Laden kercenon Karla Brunintheme blue nickagjencianoa