Per ish-kreun e sherbimeve sekrete gjermane Augustu Haning lideri i Al Kaedas Osama Bin Laden strehohet ne Pakistan.

Sipas te dhenave dhe perllogaritjeve te mia Bin Laden ndodhet ne zonat farefisnore te Peshauarit prane kufirit me Afganistanin dhe disa segmente te sherbimeve sekrete pakistaneze i ofrojne mbrojtje u shpreh per CNN Haning.

Ish-kryespiuni gjerman u ngarkua me detyren per kapjen e Bin Ladenit gjate periudhes se bombardimeve ne Tora Bora. Sipas Haning zhvendosja e Bin Ladenit ne Peshauar veshtiresoi operacionet per kapjen e tij.