bushattttMinistri i Jashtëm i Shqipërisë, Ditmir Bushati dhe ministri i Jashtëm i Greqisë, Nikos Kotzias kanë udhëtuar në të njëjtin avion nga Potsdami i Gjermanisë drejt Bratislavës në Hungari.


Megjithëse ka end çështje të pazgjidhura mes Shqipërisë dhe Greqisë, duket se ministrat kanë përfituar edhe nga udhëtimi që kanë bërë bashkë për të diskutuar shumë çështjet bilaterale.


Nga Potsdam drejt Bratislavës. Takimi i Gymnich mes ministrave të Jashtëm të BE-së dhe vendeve kandidate. Si fqinj të mirë fluturova me Nikos Kotzias, shprehet ministri shqiptar.