TIRANË-Pa energji disa zona në Tiranë për shkak të një defekti në fider.
CEZ Shpërndarje njofton se fideri 311 në Tiranë ka pësuar një defekt dhe si pasojë zona e ‘Pjetër Budi’, ‘Vilat Amerikane’ si dhe ‘3 Vëllezërit Kondi’.

(d.b/BalkanWeb)