Zonja e parë franceze ka folur në publik për të përgënjeshtruar zërat për tradhëtinë në ciftin presidencial francez.

Në mikrofonat e Europe 1, Carla Bruni ka deklaruar: "Kam ardhur për të evituar që një rast pa asnjë rëndësi të marrë përmasa qesharake”.

Gruaja e presidentit francez, Nicolas Sarkozy, më pas ka saktësuar: "Dua t'u them të gjithë juve që për bashkëshortin tim dhe për mua këto zëra janë të kota. Nuk kanë asnjë rëndësi për ne”.