Katia Ancelotti ka thene po Carlo Ancelotti ka shoqeruar vajzen e tij Katia drejt altaritbr
br
Shume madheshti dhe mbi dyqind te ftuar ishin te pranishem gjate ceremonise mbreselenese se marteses se Katia Ancelotti me Mino Fulco mjek diete ne stafin mjekesor te klubit spanjoll te futbollit qe u kurorezua ne altarin e Bazilikes benediktine Abbey e SantAngelo ne FormibrS
br
Gjate ceremonise trajneri u shfaq shume i ngazellyer dhe me shume se ne nje rast eshte pare te fshije lotet

lang enUS

p idlast