Futbollistët shqiptarë si kurrë më parë po kanë hapsirë në dhe po lënë gjurmë në futbollin botërorë.
Por, futbolli modern siq dihet është mjaftë edhe profitabil, dhe kjo vlenë edhe për shqiptarët që jetojnë jashtë. E në këto kushte, futbollistët tanë, kanë ditë se ku t’i shpenzojnë ato para.

AdPlatformZone = {id: "f95795dd0",format: "410x0"};


Duke shpenzuar para për vetura luksoze, ata kanë shuar njërën nga dëshirat e tyre. Për më tepër, ju sjellim disa prej veturave të futbollistëve shqiptarë:


SSSA
ASS
SSSA
ASS
SSSA
ASS