brbrSulmet terroriste me pasoje vdekjen e 12 punonjesve te revistes satirike Charli Hebdo mes te cileve gazetare e karikaturiste duket se kane patur efekt te kundert te pjesa e mbetur e stafit te kesaj medie 25 koleget e tyre kane vendosur qe ne numri ne ri te revistes te botojne ne faqen e pare serish karikature te profetit Muhamed Kete fakt e ka konfirmuar avokati i saj Ricard Malka Ai tha se karikaturat e profetit do te publikohen ne kuader te fushates une jam Charlie I menjehershem ka qene reagimi i organizatave terroriste qe e kane cilesuar nje provokim dhe fyerje ndaj besimit te tyre Ata thane se ne rast te publikimit te ri te karikaturave te profetit Muhamed ata do te kryejne sulme te reja edhe me te pergjakshmebrbr
br