A ka vertete letra te faktojne se cifti presidencial Obama ka qene ne prag te divorcit?


Nuk ka asnje siguri, por se fundi mediat e huaja kane nisur hamendesimet mbi nje deklarate te manjatit Donald Trump, kundershtar i Obames, i cili ka deklaruar se shume shpejt do te publikoje dicka qe do te shenoje nje ndryshim ne rrjedhen e gares presidenciale.


Ne Daily Mail, shkruhet sot se Trump thuhet te kete dokumente qe vertetojne se ne nje periudhe te papercaktuar qarte te marteses se tyre 20-vjeçare, Barak dhe Michelle kishin nisur procedurat e divorcit.


 obama
obama1
obama2
obama3