DJ Blunt i njohur si kreativ dhe tejet origjinal në fushen e muzikes, së fundi është duke e përgatitur projektin e radhes me bashkëpuntorin e tij Real 1.
Gjithashtu, Blunt ka në plan edhe disa bashkepunime, përfshirë këtu projektin me Luanen.

AdPlatformZone = {id: "8bc4ee166",format: "410x0"};


Së fundi, Blunt është apasionaur pas tatuazheve. Ai e kaluar një pjeëw të madhe të trupit me tatoo.
Tatuazhi më interesant është një diamant në gjoks. /indeksonline/
Shikojeni!