Kryeministri i Serbisë, Ivica Daçiq, ka bërë të ditur se më 10 dhe 11 prill do të qëndrojë në Rusi.


“Qeveria e Serbisë i kushton vëmendje të madhe zhvillimit të marrëdhënieve me Rusinë”, u ka thënë Daçiq gazetarëve në Beograd.


Ai po ashtu ka thënë se Rusia është partneri më i rënëdësishëm i politikës së jashtme të Serbisë.


Rusia është njëra nga mbështetëset më të fuqishme të Serbisë në kundërshtimin e pavarësisë së Kosovës.


Disa media serbe kanë spekuluar se në agjendë të bisedimeve të Daçiqit me zyrtarët rusë do të jetë edhe Kosova./Indeksonline/