Kryetari i partise Lidhja Demokratike e Dardanise, Nexhat Daci ka hedhur serish akuza ndaj kryeministrit dhe presidentit te Kosoves, te cilet sipas tij jane te paret qe nuk respektojne Kushtetuten e vendit.

Duke folur me rastin e 1-vjetorit te shpalljes se Kushtetutes, Daci ka theksuar se, institucionet shteterore jane ato qe shkelin dokumentin themeltar.

Me tej, Daci ka kerkuar qe qytetaret e Kosoves te njihen me Kushtetuten e vendit, “ne menyre qe te kuptojne se ajo eshte akti me i larte juridik qe garanton te drejtat e gjithesecilit”.