Fotot e fëmijërisë janë ato që më me ëndje i shohim pasi që kemi arritur një moshë të pjekurisë e sidomos kur bëjmë krahasime në pamje.


Të tilla fotografi i ka ruajtur edhe këngëtarja Dafina Zeqiri e cila një foto të saj kur ka qenë e vogël ka vendosur ta ndajë me fansat nëpërmjet rrjeteve sociale.


Nga ky fotografi shohim se Daffy ka qenë mjaftë e bukur edhe në fëmijëri. Në këto dy fotografi që ajo i ka publikuar në Instagram, njëra kur ka qenë e vogël dhe tjetra aktuale, mund të vërejmë mollëzat e bukura qe i'a shtojnë asaj hijeshinë edhe më shumë./Indeksonline/