Nn kujdesin e Kryetares s Kuvendit, Jozefina Topalli, organizohet ceremonia, me rastin e dekorimit me Urdhrin Gjergj Kastrioti Sknderbeu t personaliteteve t historis, firmtarve t Aktit t Pavarsis dhe patriotve t shquar: Lef Nosi, Dom Nikoll Kaorri, Mithat Frashri, Pandeli Evangjeli dhe Ali Klcyra.Zyra e Shtypit pran Kuvendit bri t ditur sot se kjo ceremoni zhvillohet ditn e shtun, m 22 dhjetor n selin e Kuvendit t Shqipris.