dekriminalizimiShtyhet deri në 31 dhjetor afati i Komisionit të Posaçëm Parlamentar për dekriminalizimin.


Shtyrja u bë pas kërksës së bërë nga Partia Demokratike.


Vendimi u mor sot në Konferencën e Kryetarëve të Kuvendit.


Ky komision u miratua nga Kuvendi i Shqipërisë më 19 shkurt të këtij viti.


Ai u miratua  102 vota pro me konsensus nga të gjitha forcat politike dhe drejtohet nga deputeti i PD, Oerd Bylykbashi.