Deputetja e kuvendit të Kosovës, nga radhët e PDK-së, ka thënë se vota e saj do të shkoj pro qeverisë, marrë parasysh që 6 muaj ka pasur ngërç politik.
“Vota ime do të shkojë pro qeverisë. Mendoj se pritem 6 muaj, dhe mendoj se edhe qytetarët e Kosovës janë zgjënjyer shumë, andaj ne duhet t’i japim fund këtij ngërçi politik”, ka thënë Deliu për Rrokum tv. /Indeksonline/

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};
SSSA
SS