pistoletePolicia e Delvinës ka arrestuar një grua 67-vjeçare mëngjesin e sotëm.


Shkak për këtë ishte fakti se ajo mbante pistoletë pa leje.


E arrestuara është Trëndafile Nikolla.


Gjatë arrestimit asaj iu sekuestruar një pistoletë, 5 fishekë dhe dy krehëra.