Tiranë, 17 maj, NOA Një tjetër greviste është
dërguar në spital pak momente më parë. Grevistja e 50-të që largohet është
deputetja e qarkut të Beratit, Ermonela Felaj.Largimi për në spital është bërë pas një
sërë komplikacionesh në shëndetin e saj pas 17 ditësh në gren e urisë.

Felaj është transportuar në spital pak minuta
më parë. Ndërkohë që në Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza, Felaj, veç
mjekëve është pritur dhe nga Kryetari i Partisë Socialiste, Edi Rama.

Rama ka qenë në spital për të vizituar grevistët
e tjerë që janë shtruar prej disa ditësh.

Ndërsa pak orë më parë në spital u dërgua dhe Flora
Hasanaj, 45 vjeç nga Tirana. Lënia e grevës nga ana e saj është bërë për shkak
të problemeve që ka pasur me tensionin.

Greva e urisë së 22 deputetëve socialistë dhe
180 mbështetësve të tyre, e iniciuar që nga mbrëmja e 30 prillit poshtë godinës
së Kryeministrisë, ka hyrë sot në ditën e saj të shtatëmbëdhjetë.

Paraditen e sotme u larguan nga greva Agim
Seva nga Lushnja dhe Ferdinand Kapllanaj nga Mallakastra.m.xh/NOAvar _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETE = "Are you sure you want to delete this comment?"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETEALL = "Are you sure you want to delete all comments?"; var _JOOMLACOMMENT_WRITECOMMENT = "Shkruaj nje koment"; var _JOOMLACOMMENT_SENDFORM = "Posto"; var _JOOMLACOMMENT_EDITCOMMENT = "Edit comment"; var _JOOMLACOMMENT_EDIT = "Edit"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE = "Ju lutemi shkruani ne hapesiren e komentit"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA = "Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA_FAILED = "Kodi anti-spam u shkrua gabim. Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_EMAIL = "To be notified, please enter your email"; var _JOOMLACOMMENT_ANONYMOUS = "Anonymous"; var _JOOMLACOMMENT_BEFORE_APPROVAL = "Your comment has been queued for moderation by site administrators and will be published after approval."; var _JOOMLACOMMENT_REQUEST_ERROR = "Request failed"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_NEEDREFRESH = "";jQuery.noConflict();

Komente
Shto komentin tendjQuery(document).ready(function(){
jQuery("a.JOSCJQstretchertoogleFORM").click( function(){
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideToggle(500);
return false;
} );
});


Shkruaj nje koment
Emri:


Email: (jo i detyruar)
Titulli:

Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh


function JOSC_afterAjaxResponse(action) {
switch(action) {
case 'show':
case 'response_reply':
case 'response_edit':
case 'response_quote':
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideDown();
return 0;
break;

case 'hide':
case 'response_editpost':
case 'response_posted':
case 'response_approval':
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideUp("fast");
return 0;
break;
default:
return 0;
}
}
if (window.document.URL.indexOf("#CommentForm")