U përfol dhe vazhdon të përfolet kudo për motrat Istrefi. Videoklipi i fundit i Erës, në të cilat marrin pjesë tri motrat, nuk u prit siç ato e kishin “paramenduar”.
Lëvizjet “seksi” dhe provokative” të Nores, Nites dhe Eres, duket se nuk i kanë bërë përshtypje askujt, madje as kur këto të trija bashkohen për ta pushtuar “famën”.
Motrat, u kritikuan shumë, saqë videoklipi edhe u cenzurua nga mediat. Së fundmi, në rrjetin social Instagram, Nora ka postuar foto të Nites dhe Eres, duke treguar se mburret me ato … por për çfarë mburret Nora nuk e dimë as ne… megjithatë urojmë që motrat në fjalë në projektet e ardhshme mos të cenzurohen, dhe të jenë sa më larg dështimit./Indeksonline/


SSSA
ASS