Incidentet ne Lushnje detyrojne Komsioni i Disiplines te marre vendime teper te ashpra. Keshtu futbollisti i Lushnjes Dorian Bubeqi per goditje ndaj arbitrit perjashtohet 3 vjet nga te gjitha aktivitetet e futbollit ne vend, nderkohe qe masazhatori i skuadres perjashtohet perjetesisht nga futbolli.

Klubi i Lushnjes eshte denuar me nje gjobe te larte ne nje kohe qe
sulmuesi lushnjar 3 vjet nuk do te luaje futboll. Ky ka qene vendimi i
Komisionit te Disiplines, per goditjen ndaj arbitrit anesor. Ky vit ka perkuar me masa me shume se drastike per Komisionin e Disiplines per aktet e dhunes dhe goditjes ndaj arbitrave.
Azhornuar së fundi ( e martë , 01 mars 2011 )