Sipas Policise se Tiranes behet e ditur se sot nje garazh ne nje pallat 5-katesh prane Liceut Artistik ne Tirane eshte perfshire nga flaket.

Zjarri i cili eshte shkaktuar si pasoje e nje defekti ne linjen elektrike te pallatit ka perfshire tubat e ajrimit ne katin e nendheshem. Zjarrfikeset kane mundur qe te lokalizojne flaket dhe te bejne te mundur shuarjen e zjarrit. Nga zjarri jane shkaktuar vetem deme material dhe nuk jane raportuar deme ne njerez. ah/shqiptarja.com/