Këngëtarja Rihanna, së fundmi me anë të postmit të disa fotografive të ndryshme në rrjetin social Twitter, ka treguar disa anë të saj.


Një ditë Rihanna na tregon se asaj i pëlqen të relaksohet dhe poston fotografi teksa ndodhet në pishinën e shtëpisë së saj të re.


Ndërsa  pak më vonë, Riri poston foto me një vogëlushe duke treguar se ajo i adhuron fëmijët, madje edhe të tregojë anën mëmësore, pasi kohët e fundit për  të po spekulohet se mund të jetë edhe shtatëzënë.


Ndërsa 2 ditë më vonë këngëtarja vazhdon ende relaksin dhe argëtimin, por tani larg pishinave, por në një club nate në Majemi në shoqërinë e një mikeshe.