30/04/10 13:10Të parët që zgjohen janë Kika, Klodi dhe Mandi. Të tre kryejnë punët e para të mëngjesit e ndër to është dhe të ndërruarit e baterive të mikrofonave. Kika ndërkohë që bën këtë gjë, pyet Klodin se si ka fjetur mbëmë dhe ai përgjigjet se nuk ka pushuar aq sa ka dashur. Kika çuditet dhe i thotë se e ka parë që Klodi është shtrirë për të fjetur para tij, por Klodi e kundërshton. Më pas në kuzhinë shkon dhe Mandi dhe i thotë Klodit se do tia bëjë ai kafenë e më pas improvizojnë situata sikur janë në marrdhënie pune e Mandi është shefi i Klodit e i kërkon llogari.

Më tej të tre banorët që janë zgjuar dalin në kopësht për të shijuar rrezet e diellit dhe për të biseduar.


if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2136(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2136;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=580;
iframe_height=115;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2136("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));