Pr shkaqe shndetsore

Ambasadori i Kosovs n Republikn e Shqipris, Gazmend Pula, i ka dorzuar dje Presidentit t Republiks dorheqjen e tij nga pozita e ambasadorit, ka njoftuar shrbimi pr informata i Presidencs. N aktin e dorheqjes, z. Pula njofton Presidentin se dorheqja bhet pr shkaqe shndetsore. Presidenti Sejdiu ka pranuar dhe miratuar dorheqjen e Gazmend Puls dhe e ka njoftuar Ministrin e Punve t Jashtme pr kt dorheqje. Njherazi, ai ka krkuar nga Ministria e Punve t Jashtme q t ndrmarr t gjitha veprimet e nevojshme n prputhje me dispozitat ligjore n fuqi.
#