Një dritë misterioze që ka kaluar mbi qiellin e Kalifornisë të shtunën, ka bërë që qytetarët e këitj vendi të frikësohen.

Por çfarë ishte në pyetje në lidhje me këtë dritë misterioze.
Në fakt, drita ishte krijuar si pasojë e një testimi të një sistemi raketor dhe drita është reflektuar nga Kentucky.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Qytetarët janë shprehur të indinjuar se pse nuk janë lajmëruar paraprakisht në lidhje me këtë aktivitet, pasiqë  kjo ka shkaktuar panik tek ata.