Tiranë, 12 Maj NOA - Ekstradohet
turko-gjermani i kapur me drogë në Shqipëri, pas një marrëveshjeje me palën
gjermane nënshkruar për vendin tonë nga Policia e Shtetit. Ekstradimi i
29-vjeçarit Mahmut Goek, shtetas turk lindur më 21.04.1981, në Biberach,
Gjermani, u bë mesditën e sotme përmes aeroportit të Rinasit, nën masa sigurie.

Zyra e Prokurorit të Ravensburg,
Gjermani, me Urdhrin e Arrestit nr. 6Gs 49/05, datë 25.10.2005, kishte shpallur
në kërkim ndërkombëtar turko-gjermanin, për veprën penale të Trafikimit të
lëndëve narkotike disa herë, e kryer në bashkëpunim, parashikuar nga nenet
25/2, 52 dhe 53 të Kodit Penal Gjerman si dhe nenit 30/1 dhe 29/a/1/2, të
ligjit Gjerman Për substancat narkotike.Nga periudha Janar deri në Tetor 2005, 29-vjeçari
Mahmut Goek është marrë me shitjen e sasive të mëdha të kanabisit në Biberach,
Gjermani. Lëndën narkotike ai e siguronte së bashku me një shtetas gjerman në
Holandë.Arrestimi me qëllim ekstradimi i 29-vjeçarit Mahmut
Goek është bërë në datën 17.02.2010, si rezultat i bashkëpunimit të Interpol
Tiranës me Interpol Wiesbaden dhe me Drejtorinë Kundër Krimit të
Organizuar, njoftoi Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit.r.n/NOAvar _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETE = "Are you sure you want to delete this comment?"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETEALL = "Are you sure you want to delete all comments?"; var _JOOMLACOMMENT_WRITECOMMENT = "Shkruaj nje koment"; var _JOOMLACOMMENT_SENDFORM = "Posto"; var _JOOMLACOMMENT_EDITCOMMENT = "Edit comment"; var _JOOMLACOMMENT_EDIT = "Edit"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE = "Ju lutemi shkruani ne hapesiren e komentit"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA = "Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA_FAILED = "Kodi anti-spam u shkrua gabim. Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_EMAIL = "To be notified, please enter your email"; var _JOOMLACOMMENT_ANONYMOUS = "Anonymous"; var _JOOMLACOMMENT_BEFORE_APPROVAL = "Your comment has been queued for moderation by site administrators and will be published after approval."; var _JOOMLACOMMENT_REQUEST_ERROR = "Request failed"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_NEEDREFRESH = "";jQuery.noConflict();

Komente
Shto komentin tendjQuery(document).ready(function(){
jQuery("a.JOSCJQstretchertoogleFORM").click( function(){
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideToggle(500);
return false;
} );
});


Shkruaj nje koment
Emri:


Email: (jo i detyruar)
Titulli:

Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh


function JOSC_afterAjaxResponse(action) {
switch(action) {
case 'show':
case 'response_reply':
case 'response_edit':
case 'response_quote':
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideDown();
return 0;
break;

case 'hide':
case 'response_editpost':
case 'response_posted':
case 'response_approval':
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideUp("fast");
return 0;
break;
default:
return 0;
}
}
if (window.document.URL.indexOf("#CommentForm")