Gjykata e Krimeve te Renda ka urdheruar ekzaminimin shendetesor per ish-prokurorin Haxhi Giubr
br
Aktualisht Haxhi Giu ndodhet i shtruar ne spitalin e burgut ku ka pasur probleme kardiake Pikerisht per shkak te kushteve shendetesore ai ka kerkuar lehtesim te mases se sigurisebr
br
Prokurori i Krujes Giu u arrestua ne makinen e tij ne rruge dhe akuzohet per korrupsion pasi dyshohet se i kishte kerkuar nje te denuari 29 mije euro per ti ndryshuar akuzenbr
br
Madje pazari ishte bere dhe pagesa ishte lene garanci por nderhyrja e akuzes qendrore beri qe ky pazar te prishet ndersa u faktuan edhe veprimet e prokurorit Giubr
br
Edhe Gjykata e Tiranes sikunder dhe ajo e Apelit me pas kane caktuar masen e sigurise arrest me burg per prokurorin Emri i tij eshte mjaft i njohur ne drejtesi si prokurori qe hetoi ceshtjen e Azem Hajdaritnoaalbr
br
Korrupsion 29 mije euro arrestohet ish-prokurori i ceshtjes Hajdaribr
br
Zbulohet pasuria e prokurorit shtepite dhe depozitat e Giut VIDEObr
br
Krimet e Renda lene ne burg prokurorin Haxhi Giubr
br
Korrupsioni Apeli le ne burg prokurorin Haxhi Giubr


lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix