Reperi i famshëm Eminem ka filluar një herë në javë të mbaj një seancë rehabilitimi për të qëndruar larg drogës.“Si mundemi të qëndrojmë larg drogë? Unë së bashku me fëmijët e mijë një herë në javë këshillohemi se si të qëndrojmë larg drogës”, thotë Eminem.“Ka dy vite që unë jam i pastër dhe nuk kam përdorur drogë ,por dëshiroj që edhe vajzat e mija të vetëdijesohen për këtë gjë”, thotë ai.Eminem ka tri vajza Hailie 14 vjeç me ish gruan e tij Kimberley Anne Scott dhe dy vajza të adaptuara.