Nga Express më 24 dhjetor 2010 në ora 11:40

Vanessa Hudgens dhe Zac Efron ende janë në kontakt. Burimet kanë thënë se çifti – të cilët u ndanë para disa viteve – ende flasin me njëri-tjetrin.“Ata flasin për çdo ditë”, ka thënë një shok i tyre për gazetën “New York Post”.“Ata nuk kanë shumë kohë por mund të jenë përsëri së bashku”.