Rrjetet sociale:

UEFA ndëshkoi shumë ashpër Dinamo Zagreb. Klubi kroat do të luajë dy ndeshje me dyer të mbyllura në shtëpi pas incidenteve të tifozëve të tij në Timisoara, ato kundër Ajax të Amsterdamit dhe FC Timosoara. UEFA i hoqi Dinamo Zagreb edhe tri pikë në Europa League.
Numri i klikimeve - 2
  E Premte, 30 Tetor 2009