Fale shpejtesise se larte Evropa eshte gjithnje e me shume prane Londres kryeqendra e Mbreterise se Bashkuar.

Sot do te inaugurohet ne stacionin nderkombetar St Pankras treni i ri qe nga viti 2013 do te lidhe kryeqytetin britanik me Kelnin Frankfurtin Amsterdamin dhe Roterdamin.

Treni pasi ka zhvilluar disa prova brenda kanalit qe kalon nen La Mansh do te mund te shihet nga mediat nderkombetare dhe autoritetet.