Argjentinasi i skuadrës portugeze Benfica , Ezequiel Garay me siguri do të ndërrojë mjedis dhe atë për të ju bashkëngjitur rradhëve të kampionit të Gjermanisë, Bayern Munchen.
Sipas të përditshmes italiane 'La Gazzetta' thuhet se për finalizimin e marrëveshjes mes Garay dhe Bayern Munchen kanë mbetur vetëm disa detaje të vogla./Indeksonline/ 

AdPlatformZone = {id: "f95795dd0",format: "410x0"};