Hapësira e shënuar me të kuqe në perëndim të TV Klan, ka qenë një pjesë toke mbetur djerr brenda ish- Kinostudios, që Frangaj ia kishte vënë syrin prej kohësh.


Aty ka pasur disa dhjetëra rrënjë ullinj, shkurre, e barishte të egra dhe një fushë kalçeto.


Fusha që përdorej si kalçeto u prish, ndërsa sot disa dynym ullishte u rrethuan me kangjella hekuri nga pronarët e TV Klanit.


A thua ia ka vlejtur pyetja drejtuar Merkelit, se kush është lider i Ballkanit?


Untitled-11


 


ss-300x168
s-300x168