Nicki Minaj ka shkruar në rrjetet sociale se ajo është shumë sëmurë dhe ka postuar këto foto.


32 vjeçarja jo vetëm që nuk duket aspak e sëmurë, por madje ajo duket tepër seksi.


Ose është mjeshtre për të fshehur sëmundjen e saj.


minaj


Touring: The beauty wrapped her concert in New Castle before she returns to England for her next show in London in July