Edhe pse ka shumë vite që është shkëputur nga jeta politike Fatos Nano përbën lajm kurdoherë.


Të gjithë janë kureshtarë të dinë se ku ndodhet ai dhe çfarë bën.


Reperi Noizy ka publikuar një selfie ku shihet në krah të ish-kryeministrit Nano.


So, we landed, shkruan Noizy.


nano