Një foto e vitit 1936 tregon se si ishte Kombëtarja shqiptare e futbollit kur grumbullua për herë të parë.

Kombetarja e Shqiperise ne diten e krijimit
Kombetarja e Shqiperise ne diten e krijimit

Foto është publikuar ekskluzivisht për emisionin "Debati në Channel One" dhe është realizuar në fushën e asaj kohe në zonën e Shallvareve në Tiranë, aty ku sot është parku Rinia.

Kombetarja pasi fitoi kampionatin Ballkanik ne 1946

Kombetarja pasi fitoi kampionatin Ballkanik ne 1946

Fotoja e dytë e rrallë që publikohet për herë të parë është ekipi kombëtar në kampionatin Ballkanik në 1946 kur fitoi edhe trofeun.


Eagle