Anglezët vendosën të dalin nga BE në referendumin e para 4 ditëve, por ndoshta privilegjet që u jepte të qenit në BE do tu mungojnë jo pak.


Mijëra fansa britanikë po shijojnë Euro 2016 dhe janë fotografuar në Nice ku luan kombëtarja e tyre sonte mbrëma.


Ata po shijojnë ditët e Europianit duke konsumuar birrë dhe duke shëtitur.


Por këtë gjë nuk mund ta bëjnë kaq lirisht pas disa kohësh, kur Britania të jetë shkëputur nga BE.