Kjo kështjellë në Itali ka dalë në shitje për 31 milionë euro, por ia vlen çdo qindarkë.


Kështjella që gjendet në në Dolomitet, një grup alpesh në veri të Italisë ka 80 dhomë, dy kisha të vogla, qilarë të mëdhenj, 14 tualete, pesë kuzhina dhe një sallon gjigand për bankete.


Kështjella Valer zotërohet nga e njëjta familje që prej shekullit të 14-të.


Ajo ka një sipërfaqe prej 10 hektarësh.