Britney Spears ka pasur problem të vazhdueshme me peshën e saj.


Por, 32-vjeçarja ka postuar një foto në Instagram, ku ekspozon linjat e saj elegante.


Vetëm se, Britney e ka përpunuar aq shumë foton me photoshop, sa dukej evidente që nuk është realisht trupi i saj.


Këngëtarja e njohur është duke mbajtur dieta dhe duke u ushtruar fizikisht në palestër, por ende nuk ka arritur rezultatet e dëshirura për të pasur një trup si ai që ka paraqitur në foto me photoshop.


britnei


 


The look of love: The pop icon had a busy day on Wednesday, as besides the sexy photo shoot, she also found time to spend with her boyfriend David Lucado with the pair going shopping in Thousand Oaks, California


Picture proof: As they grabbed their shopping from Vons, Britney proved the underwear shot was all her by showing off her legs in a short floral romper